Home
BigDaddyFrance (nl) > Diensten voor bedrijven > Talentsoft voor het beheer van uw Human Resources

Talentsoft voor het beheer van uw Human Resources

Talentsoft voor het beheer van uw Human Resources

Overzicht

Talentsoft is een talentmanagement software voor het beheer van het menselijk kapitaal van een onderneming. Dit platform maakt het mogelijk om problemen op te sporen die gelieerd zijn aan Human Resources van de onderneming, om deze vervolgens te behandelen. Op deze wijze geeft Talentsoft u de mogelijkheid om het beheer van de talenten van de onderneming te optimaliseren.

Adres
www.talentsoft.fr

Topics

Top Stories

Talentsoft is continu in ontwikkeling dankzij de 100% cloud technologie. Onze oplossing biedt unieke functionele mogelijkheden en flexibiliteit. Met Talentsoft, heeft u altijd toegang tot de nieuwste versie van de oplossing, zonder ingewikkelde upgrades en met flexibele financieringsmogelijkheden: een maandelijkse licentie of eenmalige aanschaf. Elke organisatie heeft een unieke combinatie van de branche, organisatiestructuur, bedrijfsprocessen, en HR-cultuur. Talentsoft is ontwikkeld om aan deze specifieke wensen te voldoen met een modulaire oplossing die eenvoudig aan te passen is aan uw processen.

Personeelsplanning op de meest professionele wijze? U komt dan automatisch uit bij geïntegreerde Talent Management software. Een voorbeeld daarvan is Talentsoft die met zijn Human Resource Information System (HRIS) Europees marktleider is. Wij bieden u geen los computerprogramma aan. In plaats hiervan maakt u online gebruik van een compleet service pakket. In onze Software as a Service (SaaS) benadering zijn tal van praktische modules geïntegreerd. Uiteraard geheel afgestemd op de behoefte van uw onderneming en vanzelfsprekend met inbegrip van een persoonlijke interface voor uw werknemers die hun betrokkenheid garandeert.

SaaS software is: 'Software as a Service' ofwel Software on Demand. Deze software in de vorm van een application service provider helpt uw HR-afdeling bij het dagelijkse routinewerk, maar ook bij efficiënt en deskundig personeelsmanagement. Veel taken zijn terugkerende werkzaamheden die steeds bewerkelijker worden. Bij modern personeelsmanagement hoort er gerichte ondersteuning te zijn vanuit softwareoplossingen.

Eigenaar van de site
Talentsoft NL
Stad
Boulogne-Billancourt
BTW
FR92475316854
Telefoon
+33 1 41 86 05 60